Сексапилната асистентка от предаването Сделка или не“ Жасмина Тошкова, която сега

...
Сексапилната асистентка от предаването Сделка или не“ Жасмина Тошкова, която сега
Коментари Харесай

Жаси от Сделка или не стана доктор по икономика

Сексапилната асистентка от предаването „ Сделка или не “  Жасмина Тошкова , която в този момент носи семейството на мъжа си  Маджид , заряза кариерата си на тв водеща и модел, с цел да се посвети на наследниците си и следването, тъй като към този момент е квалифициран лекар по стопанска система, разбра HotArena.

Докато е бременна с трите си деца – две девойки и едно момче, които се раждат през 2014, 2015 и 2016 година,  Жаси  пише и сполучливо пази докторантура. В този интервал тя изтрива всички обществени мрежи и живее в буден режим. Намира време единствено да тренира и още на втория месец  след ражданията е с плочки на корема.

Сега, като се връща обратно, тя даже се чуди по какъв начин е издържала, тъй като с дни не излизала от у дома, не се сещала и да яде, погълната от учебниците и пишейки докторантурата си. Малцина могат да го повярват, тъй като на пръв взор русокоската наподобява по-скоро на празноглава кукла. Тя обаче изяснява академичната си кариера с традициите в фамилията си. Баща й е професор по инженерни дисциплини, а сестра й – лекар в региона на маркетинга.

„ Още от дребни родителите ни са кодирали в съзнанието ни, че би трябвало да се учи и е добре да бъдем отличнички. В противоположен случай какво ли? Ще метем улиците – по този начин ни „ заплашваше “ мама “,  споделя  Жаси .

Баща й пък втълпява на дъщерите си, че да защитят докторантура е нещо напълно естествено, наложително и обикновено. Той постоянно се отнася снизходително към дами, които се грижат единствено за външния си тип, а не поставят никакво изпитание да развиват най-горната част на тялото си. Още от дребни той възпитава и двете си дъщери като бойци и даже не им дава да си продупчат ушите като ученички. И двете работят още от тийнейджърки, като  Жасмина  си изкарва дневни по време на лятната почивка на 14 години в изложба в родния си град Бургас, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР